Spring naar inhoud
Terug naar het budget verdelen
Niet haalbaar

Stemmen

0
0
0

Status

Voor een reactie op dit idee verwijzen we naar het kader verderop op deze pagina.

Welk bedrag vraag je van Warm Rijsenhout?

!!!!!

De gemeente beoordeelde alle ideeën op haalbaarheid. Daarbij keken we naar de punten die ook staan op de pagina ‘Haalbaarheid’. Hieronder lees je de uitkomsten van deze haalbaarheidscheck. De gemeente gaat graag met de inwoners/ondernemers in gesprek om deze uitkomst toe te lichten. Bekijk de actuele status van dit idee rechtsboven op deze pagina onder 'status'.

Zinloos en verspilling

Door: Henry
25 augustus 2021
Gemeente Haarlemmermeer | 26 aug. 2021, 17:01

Beste Henry,

bedankt voor het delen. Het wordt duidelijk hoe je hierover denkt. Dit is daarvoor alleen niet helemaal de goede pagina. Op de pagina 'meedoen' stellen we een aantal vragen en komen we erachter wat iedereen belangrijk vindt. De resultaten van deze vragenlijst delen we op Warm Rijsenhout.

We zullen wat je hebt geschreven niet verwijderen, maar slechts een mening kan niet doorgaan naar de volgende fase. Je kunt de ideeën en oplossingen die je noemt (zoals geleidelijke elektrificatie) wel indienen als nieuw idee voor Rijsenhout. Anderen kunnen dan stemmen op jouw idee. Zo zie je ook of andere inwoners uit Rijsenhout jouw idee steunen.

Nogmaals bedankt voor het laten weten hoe je erover denkt. Hopelijk heb je hier begrip voor en deel je jouw idee opnieuw. Je kunt ons ook bellen of een e-mail sturen, zie daarvoor de contactpagina.

Groeten, Aniek van team Warm Rijsenhout

Hou op met deze zinloze geldverspilling. Het leidt tot niets en het resultaat zal teleurstellen. Puur werkverschaffing !

Maak je sterk voor geleidelijke electrificatie. Pas hiervoor het netwerk aan en begin NU, dus niet morgen, met pleiten voor KERNENERGIE. Dit is uiteindelijk de enige DUURZAME oplossing. Alle tussenoplossingen van waterstof (maken er van kost ook energie!!), wind- en zonneparken draaien op subsidie en besmeuren de footprint en kunnen de toekomstige energiebehoefte niet aan. Echt, er is geen ontkomen aan om op kernenergie over te schakelen.

Het probleem dat mijn idee oplost
Zolang mogelijk aardgas BLIJVEN GEBRUIKEN, Er is genoeg, zij het niet uit Groningen dan uit Nordstream2 , USA en de Golfstaten. De infrastructuur ligt er en voldoet!!


Om mijn idee uit te voeren (samen met anderen)

Welke mensen en partijen zijn nodig?
Overtuig de inwoners, de gemeenteraad en het gemeentebestuur van de zinloosheid een het onnodig maken van kosten. Gebruik je verstand !!


Welke acties of activiteiten moeten plaatsvinden?
Toon realiteistszin en geef de opdracht terug!


Hoeveel tijd is er nodig?
Begin er NU mee!


Hoeveel geld is er in totaal voor dit idee nodig?
Niets


Waar wordt dat bedrag aan uitgegeven?
Geen geld verknoeien....


Welk bedrag vraag je van Warm Rijsenhout?
!!!!!


Reageer op dit idee

Jeannet | 22 september 2021 17:44

Ik vind uw reactie aan Henry onjuist. U sluit mensen met een andere mening dan de door gemeente/overheid/team Warm Rijsenhout gewenst bij voorbaat uit
Bovendien spreekt u zichzelf tegen in bovenstaande reactie aan Henry.
In alinea 1, van uw reactie stelt Warm Rijsenhout dat men door vragen er achter wil komen wat "men" (bewoners Rijsenhout) belangrijk vindt t.a.v. gebruik energie. Henry geeft een duidelijk én fatsoenlijk antwoord. Hij geeft de voorkeur aan Kernenergie. Onderzoek dat dus !

Reageren
Gemeente Haarlemmermeer | 30 september 2021 13:09

Beste Jeannet, het hele dorp kan ideeën delen voor de overstap op schone en duurzame warmte. Daarbij zijn echt alle ideeën welkom en sluit de gemeente niemand uit. Op de pagina voor het delen van een idee staan wél aanwijzingen. In dit geval heeft Henry zijn mening gedeeld, maar geen concreet idee voor een oplossing. Op de manier zoals het er nu staat, kan het niet door naar de volgende ronde. Daarom verzoeken we Henry een concreet idee te delen. Groeten, Aniek van Team Warm Rijsenhout.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren